Stichting Dierenvoedselbank AnimalCare Limburg
                                                                          ONDERSTEUNING AAN MENS ÉN DIER    

WILT U ONS HELPEN?

Wij zijn een ANBI stichting zonder winstoogmerk en dus geheel afhankelijk van donaties & sponsoring. Met uw ondersteuning kunnen wij onze noodhulp blijven bieden. Hoeveel betroffen huisdieren wij kunnen helpen is dus afhankelijk van het aantal donaties. Samen kunnen wij zo ook verkwisting van dierenvoer & dierbenodigdheden tegengaan en een nuttig einddoel geven. U kunt ons op verschillende manieren helpen:


DONATIES DIERENVOER & DIERBENODIGDHEDEN

Wij hebben een aantal afgiftepunten in Zuid Limburg waar u een donatie kunt afgeven. Door het afgeven van uw donatie besparen wij geld aan transportkosten en kunnen dit besteden aan o.a. aankoop extra voer. Wilt u weten waar onze afgiftepunten zijn? Klik dan op onderstaande knop. U kunt ook bellen naar 06-51492991 (ma-vr 10-17u) voor meer informatie. 

OVERZICHT AFGIFTEPUNTEN


FINANCIËLE DONATIES (SPONSORING)

Wilt u ons steunen met een eenmalige financiële donatie? U kunt uw donatie overmaken naar Stichting Dierenvoedselbank Animalcare Limburg, rekeningnummer NL57RABO0355359499 onder vermelding van "donatie". 

Wilt u een vaste maandelijkse of jaarlijkse donatie geven? Laat het ons dan even weten door uw gegevens in te vullen op een donatie intentie (klik op onderstaande knop). Het invullen van uw gegevens is uiteraard niet verplicht, u kunt ons ook steunen zonder deze intentie. Omdat wij een ANBI status hebben is uw vaste donatie ook aftrekbaar van uw loonbelasting of vennootschapsbelasting. Als dank ontvangt u tevens van ons een leuk presentje.

DONATIE INTENTIE

Bedrijven die ons financieel steunen bieden wij tevens een uniek Partner/Vrienden programma aan met ook tal van voordelen voor de sponsor. Wilt u meer weten over het Partner- of Vriendenprogramma of weten wie reeds onze partners & vrienden zijn? Klik dan op onderstaande knop.

OVERZICHT PARTNERS


GRATIS SPONSORING

Koopt u wel eens iets via een webshop (zoals bij Action, AliExpress, Bol.com, Thuisbezorgd.nl of ZooPlus)? Als u voortaan besteld door op het onderstaande knop te klikken? Dan ontvangen wij een commissie. U betaalt gewoon de normale prijs en Sponsorkliks maakt een bedrag rechtstreeks naar ons over. 

GRATIS SPONSOREN


OVERIGE DONATIES

Er zijn nog tal van mogelijkheden om ons te ondersteunen: u kunt bieden op artikelen op onze Facebook Veilingpagina (klik HIER voor de link), iets kopen in onze webshop, vrijwilligerswerk bij ons doen en nog veel meer. Waar u ons allemaal mee kunt helpen? Bel dan naar 06-51492991 (ma-vr 10-17u) voor meer informatie.

Ook kunt u maandelijkse meedoen aan de Supportactie loterij met tal van mooie prijzen. Een lot kost € 5,50 en daarvan krijgen wij steeds 80% van. Meedoen? Klik dan HIER .


UW STEUN IS HEEL WAARDEVOL VOOR ONS OM TE KUNNEN BLIJVEN HELPEN

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Donateursbelangen omdat wij eerlijk, open, transparant en respectvol geld inzamelen en doelmatig de geworven donatiegelden inzetten om impact te maken en een goede basis voor vertrouwen tussen gevers en ons te garanderen. Onze stichting belooft de Donateursbelofte na te leven en onderschrijft het belang van donateurs. Wij zullen donateur gerichte fondsenwervingen toepassen in het belang van onze donateurs. Als donateur maak je immers het voor ons mogelijk gezamenlijk te werken aan onze doelstelling(en). Donateurs kunnen gratis lid worden van de donateursbelangen community. Interesse? Klik dan HIER

Omdat wij de Donateursbelofte onderschrijven en ondertekend hebben mogen wij gebruikmaken van de DonateursBelangen-Badge op onze uitingen. Voor onze online registratie op Donateursbelangen, klik HIERVoor meer informatie over Stichting Donateursbelangen klik HIER.