Stichting Dierenvoedselbank AnimalCare Limburg
                                                                          ONDERSTEUNING AAN MENS ÉN DIER    

SAMENWERKINGSVERBAND DIERENWELZIJN ORGANISATIES

(ALLIANCE of ANIMAL WELFARE ORGANIZATIONS)

Het Samenwerkingsverband Dierenwelzijn Organisaties (SVDO) is vooral gericht op het delen van kennis, expertise en middelen om gezamenlijke (en individuele) doelen efficiënter te kunnen bereiken. Het SVDO biedt mogelijkheden om belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van leefomstandigheden van dieren, bevorderen van verantwoord huisdierenbezit en bestrijden van dierenmishandeling.   


Leden van het SVDO zijn o.a. dierenvoedselbanken, dierentehuizen (asielen) / opvangcentra, rescue- & zoekteams voor dieren en diverse andere dierenwelzijn organisaties uit diverse landen. Alle leden zijn officiële organisaties, stichtingen & verenigingen.

Leden communiceren intern via een besloten Facebook groep, Messenger & Whatsapp en delen hun eigen openbare berichten via een Facebook pagina. Door samen te werken kan collectief ondersteuning aan elkaar en derden geboden worden. Ook zet het SVDO zich in om hulp te kunnen bieden bij natuurrampen waarbij dieren betrokken zijn.
VANAF JUNI 2024 WORDEN ALLE LEDEN HIERONDER VERMELDT !!


Bent u vertegenwoordiger van/bij een dierenwelzijn organisatie en wilt u zich ook aansluiten bij het SVDO? Stuur dan een e-mail naar svdo@dvbanimalcare.nl of bel (+31) (0)6-51762552 (bereikbaar ma - di en do - vr tussen 10 en 17 uur).