Stichting Dierenvoedselbank AnimalCare Limburg
                                                                          ONDERSTEUNING AAN MENS ÉN DIER    

ACL WEBSHOP

U wilt ons steunen? Dat kan uiteraard via afgifte van dierenvoer & dierbenodigdheden of een financiële gift. Meer informatie vindt u hierover op de pagina Steunen (of klik HIER) of koop een van onderstaande artikelen in onze WEBSHOP.  Met uw aankoop steunt u ook onze stichting. Het bestelformulier vindt u onderaan op deze pagina.

 


ALARMSTICKERS

Waarschuw hulpdiensten bij calamiteiten zodat zij ook weten dat er huisdieren aanwezig zijn en gered moeten worden. Ook handig als waarschuwing voor bezoekers.

De sticker is weersbestendig en het formaat is A7 (7,4 x 10,5 cm).

Prijs per stuk: € 2,00


SPONSORSTICKERS

Met aankoop van deze sticker steunt u onze doelstellingen want met de extra opbrengst kunnen wij dierenvoer kopen en diverse  noodzakelijke kosten betalen.

De sticker is weersbestendig en het formaat is A5 (14,8 x 21 cm).

Prijs per stuk: € 5.00


BUMPERSTICKER

Unieke bumpersticker met de tekst: PAS OP!! IK REM VOOR ALLE DIEREN (EN SOMS VOOR MENSEN). Ook hiervan gaat een deel van de opbrengst naar onze stichting. 

De sticker is weerbestendig en het formaat is 7,62cm hoog en 27,94cm breed. 

Prijs per stuk: € 7,50


ACL CADEAUBONNEN

Een uniek cadeau met 2 voordelen: u geeft iemand een speciale waardebon en steunt tevens onze stichting. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een waarde van respectievelijk € 5,00 , € 10,00 en € 20,00. Vrij te besteden in onze webshop of tijdens de online veilingen op Facebook. U bent niet verplicht het bedrag in 1x te besteden. U kunt de bonnen bestellen via onderstaand formulier. U kunt de cadeaubonnen digitaal ontvangen of als gedrukte versie (voor deze laatste betaalt u wel een extra bijdrage druk- & verzendkosten). Bij de bestelling ontvangt u tevens extra informatie over het gebruik van deze cadeaubonnen.

Wilt u een kijkje nemen in onze online veilingen? Klik dan HIER.