Stichting Dierenvoedselbank AnimalCare Limburg
                                                                          ONDERSTEUNING AAN MENS ÉN DIER    

AANMELDEN

Wij helpen mensen met huisdieren in tijdelijk financieel moeilijke periodes met, 1x per maand, gratis verstrekken van dierenvoer, dierbenodigdheden, korting bij een aantal dierenartsen en daarnaast ook een aantal extra huisdiergerelateerde diensten & services.


KOMT U IN AANMERKING VOOR ONZE NOODHULP?

Of wij u kunnen ondersteunen is afhankelijk van 2 dingen:

.

UW BESTEEDBAAR INKOMEN (LEEFGELD)?

Wij hanteren de leefgeldnormen (besteedbaar inkomen van de reguliere Voedselbanken). Wilt u weten of u aan deze norm voldoet? Klik dan op onderstaande knop en bereken zelf u bij ons een pakket kunt aanvragen of niet aan deze norm voldoet.

LEEFGELDNORM 2024

IS ER EEN UITGIFTEPUNT IN UW BUURT?

Wij verstrekken onze noodhulppakketten vanaf een aantal locaties in Zuid Limburg. U moet dus wel in de gelegenheid zijn om uw pakket 1x per maand af te halen. Wilt u weten over een uitgiftepunt in uw buurt is? Klik dan op onderstaande knop.

OVERZICHT UITGIFTEPUNTEN


PAKKET AANVRAGEN?

Staat u onder bewind, heeft budgetbeheer of een andere vorm van schuldhulpverlening? Dan kunt u deze verzoeken een aanvraag namens u te doen. Uiteraard kunt u ook zelf een aanvraag doen. Dat kan op onderstaande manieren:

.

INSCHRIJFFORMULIER AANVRAGEN

Klik dan op onderstaande knop. U vult vervolgens de gevraagde gegevens in en wij sturen u een inschrijfformulier per e-mail toe. Hou wel uw SPAM box in de gaten!

INSCHRIJFFORMULIER AANVRAGEN


INSCHRIJFFORMULIER DOWNLOADEN

U kunt een inschrijfformulier downloaden door op onderstaand PDF bestand te klikken. Vul dit formulier geheel in en stuur het met de gevraagde bewijsstukken per e-mail of post terug. 


STATIEGELD (BORG):

Wij verstrekken het voer voor honden en katten in statiegeldemmers. U betaalt daarvoor eenmalig statiegeld en ruilt de emmers daarna kosteloos om tijdens het traject. Meer informatie hierover ontvangt u samen met het inschrijfformulier.


HEEFT U NOG VRAGEN?

Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail naar intake@dvbanimalcare.nl of te bellen naar 06-51148862 (alleen op maandag tussen 12.00 en 15.00 uur). U kunt ook een bericht naar ons sturen via Messenger (www.facebook.com/dvbacl) of het contactformulier (klik HIER).